Pagini

Un produs Blogger.

marți, 27 octombrie 2015

The Gift - Darul 2015, film online , subtitrat în Romana

Un cuplu căsătorit format din Simon (Jason Bateman) şi Robyn Callum (Rebecca Hall) pare să ducă o viaţă ca în poveşti. Ei se mută din Chicago într-un cartier din Los Angeles după ce Simon îşi găseşte un loc de muncă mai bun. În timp ce se află în oraş pentru a cumpăra cele necesare noii case, ei dau peste Gordon „Gordo” Moseley (Joel Edgerton), un fost coleg de clasă în liceu cu Simon pe care acesta din urmă îl uitase complet.

Curând după aceea, el începe să îi viziteze neanunţat, de obicei atunci când Simon este plecat la serviciu, şi le face diverse daruri. La început, el este drăguţ cu ei, dar Simon nu se simte prea bine deoarece şi-l aminteşte ca un ciudat. Când trece pe la ei într-o dimineaţă, Robyn îl invită înăuntru pe Gordo şi îi arată noua casă, inclusiv o cameră goală pentru un copil pe care l-a pierdut înainte de-al naşte în Chicago.

În noaptea următoare, Gordo îi invită pe cei doi la masă în casa lui mare şi elegantă. La scurt timp după sosirea lor, el este sunat „de la serviciu” şi pleacă brusc, lăsându-i pe cei doi singuri să exploreze casa şi să-l ia în derâdere. Ei descoperă un dulap plin de haine de femei şi un dormitor pentru copii, chiar dacă Gordo le-a zis că nu are familie. Când se întoarce şi Simon îl chestionează pe această temă, Gordo le spune că la telefon era soţia lui de care a divorţat recent şi a plecat împreună cu copiii, numai că Simon nu crede povestea şi rupe prietenia. În zilele următoare, în jurul lor încep să se producă nişte evenimente stranii şi cred că Gordo are legătură cu ele.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu