Pagini

Un produs Blogger.

sâmbătă, 24 octombrie 2015

The Age of Adaline 2015, filme online subtitrat în Română

Adaline Bowman (Blake Lively) îşi cumpără nişte acte false într-un apartament din San Francisco. Cel care îi vinde actele o întreabă de ce a ales să spună că vârsta ei este de 29 de ani – cu aspectul ei fizic, ar putea să mai taie lejer câţiva ani din vârstă. Ea îi zâmbeşte şi îi mulţumeşte pentru compliment. în timp ce pleacă, ea îl întreabă de ce realizează acte false deoarece are potenţial să facă mult mai multe lucruri bune, întorcându-i cumva complimentul.

După aceea, trecutul lui Adaline este prezentat publicului. Ea s-a născut în ziua de Revelion a anului 1908, s-a căsătorit, a avut un copil şi a rămas văduvă atunci când soţul ei a suferit un accident în timp ce lucra la Podul Golden Gate. Într-o noapte, ea suferă la rândul său un accident de maşină coroborat cu lovitura unui fulger, iar din această combinaţie stranie Adaline rămâne cu un efect secundar straniu: ea rămâne blocată la vârsta de 29 de ani pentru totdeauna. Chiar dacă timpul trece, aspectul ei fizic rămâne acela de la 29 de ani.

La început, acest lucru nu se observă, evident, dar pe măsură ce fiica ei creşte devine din ce în ce mai clar. Într-o zi, ea este trasă pe dreapta de un poliţist care-i ia buletinul atunci când vede că are 40 de ani deşi nu arată deloc de acea vârstă. Adaline hotărăşte să se mute şi face un an de cercetări la o facultate de medicină pentru a înţelege ce i s-a petrecut, dar nu găseşte nimic care să explice situaţia sa.




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu