Pagini

Un produs Blogger.

sâmbătă, 24 octombrie 2015

Tengo ganas de ti 2012, filme online, subtitrat în Română

Hache Mario Casas are un coşmar şi spune povestea lui unui pasager din apropierea lui în avion. El se îndreaptă spre Barcelona după ce a petrecut doi ani în Londra, departe de prieteni şi familie, şi încercând să uite prima sa iubire şi moartea lui Pollo, cel mai bun prieten al său. El este preluat de la aeroport de către fratele lui care-i şi oferă un loc în care să stea. După ce se instalează, el observă că motocicleta sa este acoperită cu o prelată.

Reamintindu-şi un pic de evenimentele din trecut, el îşi ia motocicleta şi pleacă la o plimbare, ajungând în portul unde obişnuia să participe la curse ilegale. De îndată ce ajunge acolo, el este sunat de Katina Maria Salas care a aflat de la fratele său că s-a întors şi stabilesc să se întâlnească mai târziu într-un parc. Cei doi depănă amintiri, iar Katina îl întreabă dacă i-a fost dor de Babi, spunându-i că a văzut-o recent, dar că s-a schimbat foarte tare de la tragicul accident.

După ce pleacă, el este urmărit de Gin, o fotografă care, pe când se opreşte la o benzinărie, îi loveşte motocicleta şi încearcă să-i fure benzina din rezervor. Hache este anunţat de unul dintre angajaţi şi reuşeşte să o prindă la timp, luându-i cheile de la maşină şi începe să o tachineze pentru a-şi cere scuze. El este uimit să descopere că hoţul este o fată atât de frumoasă precum ea. Până la urmă, ei ajung să se cunoască aşa cum se cuvine şi devin prieteni, dar nu înainte de-a continua să facă mişto de ea.





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu